Новости

 
02 березня 2020

AIS AutoTrade запускає послугу покупки авто в Кореї на замовлення Клієнта!

AIS AutoTrade - один з найбільших операторів по автомобілям з пробігом, одним з перших на ринку пропонує нову послугу - купівлю автомобіля з пробігом в Південній Кореї на замовлення Клієнта.

Головними перевагами покупки вживаного автомобіля в Кореї є те, що вартість даної послуги дешевше, ніж покупка авто в США, а всі корейські автомобілі, що пропонуються у відмінному або хорошому стані та не потребують відновлення. Серед інших плюсів можна відзначити:

-- Великий вибір моделей всіх класів і типів кузова, включаючи тип двигуна (на відміну від США, в Кореї популярні всі основні типи двигунів - дизель, бензин, ГБО, гібриди). В наявності велика кількість відомих моделей, які себе       відмінно зарекомендували в Україні!

-- Висока якість збірки (корейські автомобілі відрізняються найкращим співвідношенням ціна / якість).
-- Придбати авто в Кореї можна з заводським газобалонним обладнанням, оскільки на місцевому ринку автомобілі, що працюють на пропан-бутані дуже популярні. ГБО ставиться на машини заводом-виробником. Такі паливні         системи -- більш надійні та довговічні.
-- Економія при покупці від 20% до 40% в порівнянні з покупкою аналога в Україні.

Вибір та покупка автомобіля проводиться як на торгових майданчиках з продажу б/в автомобілів, так і безпосередньо у офіційних представників заводів-виробників. Серед найпопулярніших інтернет-майданчиків варто виділити:

Autowini https://www.autowini.com - торгова платформа № 1 для покупки автомобілів в Південній Кореї. Пропонує безпечну покупку від південнокорейських продавців за прийнятними цінами.

Encar http://www.encar.com - один з найбільших торгових майданчиків по реалізації б/в автомобілів з філіями по всій країні.

Серед найбільш поширених марок, що найчастіше купують можна виділити: Hyundai, KIA, SsangYong.

Доставка автомобілів з Кореї здійснюється на спеціальному поромі. На відміну від доставки з США, машини з Кореї не завантажуються в контейнер, а заганяються на спеціальний корабель. Така доставка набагато безпечніша, оскільки ймовірність пошкодження автомобіля при такому транспортуванні зводиться до мінімуму. Орієнтовний термін доставки авто 45 днів, що також швидше, ніж доставляти авто з США.

AIS AutoTrade пропонує Клієнтам повний комплекс послуг з купівлі авто в Кореї всього за $500 (оплата в грн. по курсу НБУ):

-- підбір марки, моделі, комплектації автомобіля за потрібними параметрами;

-- перевірка автомобіля представником компанії в Кореї (фото, відео звіт по лакофарбовому покриттю);

-- участь в торгах та викуп автомобіля для клієнта;

-- організація доставки в Україну;

-- повний документальний супровід;

-- сертифікація та митне очищення;

-- допомога в постановці на облік;

-- доставка за адресою Клієнта в будь-яку точку України.

Дізнатися докладніше про можливості та умови придбання авто з пробігом в Південній Кореї або США за допомогою AIS AutoTrade можна на сайті https://import.autotrade.com.ua або відвідавши торгово-офісний комплекс AIS Autotrade, який знаходиться за адресою м.Київ, пр. Степана Бандери, 26-в (напрямок від метро Почайна / колишня Петрівка / в бік Північного / колишній Московський / моста, поряд з торговим центром METRO) або зателефонувавши за телефоном інформаційної лінії 0800-50-79-50 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів на території України).

Альтернативний варіант, пропонований AIS AutoTrade - можливість придбати вже розмитнений автомобіль з Кореї або США зі складу в Києві. До покупки доступний цілий ряд популярних брендів таких, як Volkswagen, Ford, Honda, Mazda, Chevrolet, KIA, Hyundai. Склад пропонованих автомобілів один з найбільших в Україні і перевищує 150 од. Вибрати доступні до покупки автомобілі з США або Кореї можна на сайті http://autotrade.com.ua.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка