Новости

 
13 листопада 2023

У мережі СТО АІС стартує осінньо-зимова акція «Підготуй автомобіль до зими»!

Національна сервісна мережа СТО АІС запускає акцію «Підготуй автомобіль до зими» та запрошує автовласників підготувати їхній транспортний засіб до осінньо-зимового сезону. З метою виявлення та усунення можливих несправностей, від яких безпосередньо залежить комфортна, безпечна та безвідмовна експлуатація автомобіля.

Клієнтам пропонується провести комплекс обов'язкових діагностико-профілактичних і регламентних робіт, за спеціальною фіксованою ціною, яка нижча за загальну вартість робіт, що окремо надаються. Варто зазначити, що система кондиціонування та комплексна діагностика відіграє ключову роль у створенні приємної атмосфери в салоні автомобіля та впевненості в справності авто. У разі виявлення несправностей пропонується їхнє усунення.

Варто зазначити, що система кондиціонування та ходова частина відіграє ключову роль у створенні приємної атмосфери в салоні автомобіля та впевненості в справності авто, тому в рамках акційної пропозиції пропонується провести всі необхідні послуги з обслуговування системи кондиціювання автомобіля та ходової частини за фіксованою зниженою ціною, яка значно нижча від загальної вартості окремо наданих робіт. У разі виявлення несправностей пропонується їхнє усунення.

В рамках акції, на вибір клієнтам надається чотири акційних пакета:

Пакет 1: Чистка і дезінфекція системи кондиціонування.

В ході цієї процедури проводиться глибока чистка системи кондиціонування, видаляється пил, забруднення і мікроби, а також освіжається повітря в салоні автомобіля. Чистка і дезінфекція є важливою процедурою, яка має на меті покращити якість повітря в салоні автомобіля та забезпечити комфортні та безпечні умови для пасажирів. Ось деякі з причини, чому цей процес необхідний: видаляються бактерій та алергени, усувається неприємний запах, покращується ефективність системи кондиціювання та забезпечується свіже середовища в автомобілях.

Пакет 2: Комплексна діагностика.

Ця послуга дозволяє виявити приховані несправності в автомобілі, які можуть призвести до серйозних поломок у майбутньому. В рамках комплексної діагностики проводяться перевірки основних важливих систем автомобіля, включаючи ходову частину, гальмівну систему, перевірка рівнів технічних рідин підвіску та перевірка розвал-сходження.

Пакет 3: Обслуговування форсунок інжектора.

Обслуговування форсунок інжектора важливо для забезпечення ефективної роботи двигуна автомобіля та підтримки його оптимальної ефективності. Ось деякі причини, чому це необхідно: забезпечення правильного розпилення пального, запобігання утворенню відкладень, збереження ефективності двигуна, зменшенню викидів шкідливих речовин та запобігання поломкам. Наші спеціалісти виконають необхідне обслуговування для забезпечення оптимальної роботи двигуна.

Пакет 4: Шиномонтаж і балансування.

Шиномонтаж і балансування є комплексом процедур, пов'язаних з утриманням транспортного пошкодження в належному стані та забезпеченні безпеки на дорозі. В рамках цього пакету проводиться діагностика ходової частини та розвалу-сходження, а також надається знижка при шиномонтажі. Загалом, регулярний шиномонтаж і балансування є ключовими елементами обслуговування автомобіля, які сприяють безпеці, тривалості служби автомобільних шин і загальному комфорту водія та пасажирів.

 

Пакет, №Найменування послуг, які проводяться в рамках акційного пакету1 Акційна ціна на СТО м. Запоріжжя, Київ, Харків, Чернігів, грн. з ПДВ2Акційна ціна на СТО м. Житомир, Миколаїв, Суми, Черкаси, грн. з ПДВ2
 Пакет №1 Чистка та дезінфекція системи кондиціювання:
  • дезінфекція та антибактеріальна обробка системи кондиціювання повітря;
  • діагностування справності та перевірка герметичності системи кондиціювання повітря. Перевірка потоку повітря в салоні, перевірка стану радіаторів (забруднення);
  • перевірка (заміна, чистка) фільтра салону.

799.00 грн.

942.00 грн.

675.00 грн.

750.00 грн.

 Пакет №2

Комплексна діагностика:

  • діагностування ходової частини;
  • діагностика гальмівної системи (перевірка стану гальмівних дисків та накладок, стан стоянкового гальма);
  • перевірка рівнів та діагностування стану технічних рідин;
  • перевірка стану протектора шин, перевірка тиску;

618.00 грн.

730.00 грн.

519.00 грн.

610.00 грн.

Пакет №3  Обслуговування форсунок інжектора:
  • діагностування ходової частини;
  • діагностика гальмівної системи (перевірка стану гальмівних дисків та накладок, стан стоянкового гальма);
  • перевірка рівнів та діагностування стану технічних рідин;
  • перевірка стану протектора шин, перевірка тиску;
  • перевірка розвал-сходження.

1596.00 грн.

1 876.00 грн.

1368.00 грн.

1 613.00 грн.

Пакет №4  Шиномонтаж і балансування:
  • шиномонтаж, балансування (-50%);
  • діагностика ходової;
  • розвал–сходження регулювання.

1623.00 грн.

2 034.00 грн.

1422.00 грн.

1 758.00 грн.

 

Акція поширюється на легкові автомобілі всіх брендів фізичних осіб без урахування витратних матеріалів та додаткових операцій, таких як очищення деталей, відновлення рухомих з'єднань, зняття та встановлення додаткового обладнання та ін.

Термін дії акції – з 1 листопада 2023 року до 15 грудня 2023 року. У цей період клієнти можуть скористатися спеціальною пропозицією, що найбільше підходить саме для їх автомобіля.

Провести всі процедури для підготовки автомобіля за спеціальними цінами в рамках акції «Підготуй автомобіль до зими» можна у будь-який зручний час у сервісних центрах АІС у містах: Київ (Дніпровський), Київ (Святошино), Харків, Житомир, Миколаїв , Суми, Черкаси.

Сервісна мережа СТО АІС гарантує клієнтам високу якість робіт, та надає гарантію на всі проведені роботи та замінені запчастини3. Також для нових клієнтів діє акція "Легкий старт", в рамках якої надається знижка -10% на роботи, запчастини та витратні матеріали.

Варто зазначити, що сервісні центри мають у своєму розпорядженні передове обладнання та кваліфікованих спеціалістів, які готові провести широкий спектр ремонтних робіт та технічного обслуговування автомобілів будь-якої складності та марки.

Запрошуємо Вас відвідати СТО АІС і переконатися в професіоналізмі наших фахівців, сучасності нашого обладнання та якості наших послуг. Спеціалісті СТО АІС готові надати надійне і компетентне технічне обслуговування Вашого автомобіля, щоб забезпечити Вам безпеку, комфорт і задоволення в дорозі.

 

1 Деякі пакети послуг доступні не на всіх СТО АІС. Уточнюйте можливість участі в акції у найближчому до Вас СТО. Пакет послуг може не застосовуватися в залежності від конструктивних особливостей автомобіля та його комплектації. Знижка на послуги за програмою лояльності не підсумовується, картку за програмою лояльності необхідно застосувати після зміни статусу робіт на «виконано» для включення суми НЗ на картковий рахунок.

2 Умови цієї акції поширюються на легкові, а/м всіх брендів фізичних осіб без урахування витратних матеріалів та додаткових операцій таких як: очищення деталей, відновлення рухомих з'єднань, зняття встановлення додаткового обладнання та ін.

3 При покупці запасних частин на сервісі СТО АІС.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка